گوشت خمير: مواد لازم : آرد 3لیوان شیر1لیوان گرم مایه خمیر1قاشق غذاخوری نمک 1قاشق چایخوری روغن 1/3لیوان این خمیرمثل بقیه خمیرهادرست 1ساعت استراحت درجای گرم حجمش دوبرابرشه مواد لازم براي داخل خمير پياز رو با گوشت سرخ ميكنيم بعد فلفل دلمه وهويچ رو ريز خورد كرده داخلش ريختم وسرخ كردم سپس قارچ خورد شد رو جدا تفت دادم وهمراه با نمك وفلفل وزرچوبه وكمي هم مرزه خشك داخل موادم اضافه كردم خمير رو باورنه باز كردم وسپس با قالب گرد قالب زدم واز اين مواد ريختم ودر اخر پنير پيتزا روش ميريزم وب هر مدلي ك دوست داريد ميپيچيد وبعد در اخر بازرده ي تخم مرغ وزعفران روي خمير رو رومال كردم وب مدت ١٠دقيقه البته بستگي ب درجه ي فر داره من با ١٨٠درجه گذاشتم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦