خدایی من خودم عاشق این کیک شدم . خیلی خوش عطر و خوش بافت و خوشمزه س 😋 این کیک رو من تو قالب ۲۵ سانت زدم . اگه بخواین کوچیکتر باشه همه مواد رو نصف کنید و تو قالب ۲۰ سانت بزنید . ( اگه نصف کردید تعداد تخم مرغ رو برای نصف مواد سه تا کوچیک بزنید ) میتونید از قالب های طرحدار هم استفاده کنید. این کیک به تنهایی عالی و خوشمزه هست . من برای دیزاین از کمی خامه فرم گرفته استفاده کردم اصلا نیاز نیست سطح کیک پر خامه باشه فقط کمی میزنیم تا بتونیم با نارگیل پوشش بدیم. برای نارگیل های تزیین کیک ، مقداری نارگیل رو توی تابه تفت بدید تا طلایی بشه بعد با نارگیل سفید مخلوط کنید و برای رویه استفاده کنید . مواد لازم ؛ تخم مرغ ۵ عدد شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ) آرد ۳۵۰ گرم بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل ۲ قاشق چایخوری پودر نارگیل چرب یک پیمانه ( تقریبا ۷۰ گرم ) شیر یک پیمانه ( ۲۴۰ گرم ) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه ) زمان پخت ۵۰ دقیقه الی یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه . قطر قالب ۲۵ سانت . نکته مهم : مرحله آخر که اضافه کردن سفیده هست به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه . هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن سفیده باعث میشه بافت کیک منسجم بشه . ازاستاد هایده زحمتی┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾