جو‌ پرک 2 لیوان شیر 4 لیوان خامه 6 ق غ سرپر قارچ اسلایس شده 4 لیوان سینه مرغ پخته یک عدد پیاز یک عدد متوسط‌ ( ریز خرد شود) ذرت پخته 1 لیوان نخود فرنگی پخته یک لیوان جعفری ساتوری شده 2 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم دارچین ( من یک و نیم ق غ میریزم و‌واقعا خوشمزه میشه در‌صورت تمایل مقدارشو‌ میتونید کم کنید ) آرد یک ق غ کره 50 گرم لیمو ترش ( یک عدد بزرگ ) هویج رنده شده یک عدد درشت زرشک یک ق غ ( در صورت دلخواه ) ابتدا جو‌ پرک رو با آب میذاریم جوش بیاد ( تا جایی آب بریزین که دو بند انگشت روشون آب باشه ) شعله حرارت رو متوسط بذارین تا جایی که جو کاملا باز بشه ( مدام باید هم بزنید هر چند دقیقه یکبار که جو ته نگیره و اینکه اگه آب کم کرد حین پختن آبجوش اضافه کنید) وقتی جو کاملا باز شد و پخت خامه رو روی حرارت گرم کنید ( شیر رو هم جدا گرم کنید ) به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( حتما گرم کنید تا هم دما بشن ) به جو اضافه کنید . توی تابه پیاز رو با کره تفت بدید تا سبک شه قارچ و کره و لیمو ترش و دارچین و آرد رو اضافه کنید و اجازه بدین یکم باهم تفت بخورن سپس به سوپمون اضافه میکنیم ( زیر سوپ باید ملایم باشه ) نیم ساعت بعد هویج رنده شده ذرت و نخود فرنگی و مرغ پخته شده و ریش شده و یک ق غ از جعفری و نمک و فلفل و زرشک رو‌اضافه میکنیم اجازه میدیم نیم ساعت باهم بپزن تا جا بیفته ( اگه اب سوپتون کم بود میتونید اب جوش اضافه کنید تا جا بیفته ) این سوپ به مدت زمان پخت زیادی نیاز نداره چون جو پرک زود میپزه ( مهمترین راز خوشمزگی این سوپ دارچین و لیمو ترش هست به اندازه بریزید ) در انتها موقع سرو اون یک قاشق جعفری‌رو اضافه کنید سپس نوش جان 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈•• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━