#کیک_بسبوسه_کرمدار
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : ۴ عدد
ماست : ۱ لیوان(شل نباشه)
روغن مایع : سه چهارم لیوان
آرد سمولینا : ۱ لیوان
آرد سفید : ۱/۵ لیوان
پودر نارگیل : نصف لیوان
بکینگ پودر : ۲ ق م
وانیل : نصف ق چ
مواد لازم برای کرم :
نشاسته ذرت : ۲ ق غ
آرد سفید : ۲ ق غ
شکر : نصف استکان
شیر : ۲ لیوان
کره : ۱۰ گرم
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه :
اول کرم رو اماده میکنیم
نشاسته،ارد و شکر را داخل ظرفی ریخته شیر سرد رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید بزارید روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شده وانیل و کره را بهش اضافه کنید مخلوط کنید و حرارت و خاموش کنید کرم را داخل یخچال گذاشته تا خوب خنک بشه وقتی خوب خنک شد با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه.
حالا کیک رو آماده میکنیم
تخم مرغ،شکر و وانیل و داخل ظرفی ریخته خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بترتیب ماست و روغن اضافه کنید کمی هم بزنید حالا اردسمولینا و پودر نارگیل رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودرالک شده را اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید قالب را کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید مواد و داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه.
وقتی کیک پخت اجازه بدین خنک بشه سپس کرم را داخل قیف ریخته و به دلخواه تزیین کنید
میتونید بجای کرم شربت سرد روی کیک داغ بریزید.
اندازه قالبم ۲۳ سانت بود.