مواد لازم برای کیک : تخم مرغ : ۴ عدد ماست : ۱ لیوان(شل نباشه) روغن مایع : سه چهارم لیوان آرد سمولینا : ۱ لیوان آرد سفید : ۱/۵ لیوان پودر نارگیل : نصف لیوان بکینگ پودر : ۲ ق م وانیل : نصف ق چ مواد لازم برای کرم : نشاسته ذرت : ۲ ق غ آرد سفید : ۲ ق غ شکر : نصف استکان شیر : ۲ لیوان کره : ۱۰ گرم وانیل : نوک ق چ طرز تهیه : اول کرم رو اماده میکنیم نشاسته،ارد و شکر را داخل ظرفی ریخته شیر سرد رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید بزارید روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شده وانیل و کره را بهش اضافه کنید مخلوط کنید و حرارت و خاموش کنید کرم را داخل یخچال گذاشته تا خوب خنک بشه وقتی خوب خنک شد با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه. حالا کیک رو آماده میکنیم تخم مرغ،شکر و وانیل و داخل ظرفی ریخته خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بترتیب ماست و روغن اضافه کنید کمی هم بزنید حالا اردسمولینا و پودر نارگیل رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودرالک شده را اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید قالب را کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید مواد و داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه. وقتی کیک پخت اجازه بدین خنک بشه سپس کرم را داخل قیف ریخته و به دلخواه تزیین کنید میتونید بجای کرم شربت سرد روی کیک داغ بریزید. اندازه قالبم ۲۳ سانت بود.