🥠 😋 1و نیم پیمانه شیره ی انگور 1 پیمانه نشاسته گندم آب 2ونیم پیمانه کمی گلاب،کمی پودر هل 🔸اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو كنيد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━