#باسلوق_ارومیه 🥠 😋
1و نیم پیمانه شیره ی انگور
1 پیمانه نشاسته گندم
آب 2ونیم پیمانه
کمی گلاب،کمی پودر هل
🔸اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه
البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو كنيد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━