#آموزش_پای_ژولین
مواد لازم:
خمیر پف دار بدون مخمر (ستور در هایلایت)
خامه 20%- 200 میلی لیتر
تخم مرغ - 2 عدد
پنیر موزارلا - 150 گرم
فیله مرغ - 450 گرم
قارچ - 300 گرم
زردچوبه- 1 قاشق چایخوری
پیاز - 1 عدد
سیر - 1 حبه
جعفری تازه خرد شده - برای تزئین
نمک، فلفل، گیاهان معطر - به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را در کره و روغن نباتی سرخ کنید تا طلایی شود و از روی حرارت بردارید. سپس قارچ ها، نمک را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید. در آخر فیله مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید.
همه مواد سرخ شده را به یک ظرف منتقل کرده سیر له شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید.
خمیر پفکی را رول کنید و آن را در قالب قرار دهید، سپس همه مواد سرخ شده را داخلش بریزید و رویشان را با پنیر بپوشانید.
تخم مرغ، خامه، گیاهان معطر و نمک را باهم درون ظرفی مخلوط کرده و روی پنیر بریزید . سپس گوشه های خمیر که آزادند را روی پای قرار دهید و با چند ورقه قارچ تزئینش کنید.
به مدت 30-40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه قرار میدهیم.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁
@fast_food ❁᯾