فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: خمیر پف دار بدون مخمر (ستور در هایلایت) خامه 20%- 200 میلی لیتر تخم مرغ - 2 عدد پنیر موزارلا - 150 گرم فیله مرغ - 450 گرم قارچ - 300 گرم زردچوبه- 1 قاشق چایخوری پیاز - 1 عدد سیر - 1 حبه جعفری تازه خرد شده - برای تزئین نمک، فلفل، گیاهان معطر - به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را در کره و روغن نباتی سرخ کنید تا طلایی شود و از روی حرارت بردارید.  سپس قارچ ها، نمک را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید. در آخر فیله مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید. همه مواد سرخ شده را به یک ظرف منتقل کرده سیر له شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید. خمیر پفکی را رول کنید و آن را در قالب قرار دهید، سپس همه مواد سرخ شده را داخلش بریزید و رویشان را با پنیر بپوشانید.   تخم مرغ، خامه، گیاهان معطر و نمک را باهم درون ظرفی مخلوط کرده و روی پنیر بریزید . سپس گوشه های خمیر که آزادند را روی پای قرار دهید و با چند ورقه قارچ تزئینش کنید.   به مدت 30-40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه قرار میدهیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾