طرز تهیه بستنی سنتی خانگی:😍
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر)
ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف
زعفران دمکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه مقداری
خلال پسته مقداری
ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه...
نوش جونتون❤️
᯾❁
@fast_food ❁᯾