🍔استیک ماهی فیلیپینی
🥪مواد لازم🥪
▢2 عدد ماهی شیر
▢2 قاشق غذا خوری آب لیمو
▢1/4 پیمانه سس سویا
▢3 حبه سیر (خرد شده)
▢1/4 پیمانه آب
▢1 قاشق چای خوری جعفری (خرد شده)
▢1 عدد پیاز سفید (خلال شده)
▢1/2 پیمانه روغن (پخت و پز)
▢به میزان لازم نمک وفلفل (برای مزه دار کردن)
دستور تهیه🥘🥘🥘
روغن رو در تابه گرم می کنیم.
هنگامی که روغن داغ شد، شکم ماهی شیر خرد شده رو سرخ می کنیم تا رنگش قهوه ای روشن بشه. ماهی رو می چرخونیم تا طرف دیگه اش سرخ بشه.
ماهی رو بعد از سرخ شدن از ماهیتابه خارج می کنیم. بیشتر روغن پخت و پز رو از ظرف دور می ریزیم و حدود 1 قاشق غذاخوری روغن باقی میزاریم.
در همون تابه با روغن کم، سیر رو تفت میدیم تا قهوه ای روشن بشه.
سس سویا، آب و آب لیمو رو داخل اون میریزیم و هم میزنیم.
ماهی سرخ شده رو اضافه می کنیم. روی اون رو میپوشونیم و به مدت 3 دقیقه میپزیم
پیاز، نمک، و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم دربش رو میزاریم و به مدت 2 تا 5 دقیقه میپزیم. در صورت نیاز ممکنه آب اضافه کنید.
به بشقاب سرو منتقل می کنیم.
روی اون رو جعفری خرد شده برای تزیین میزاریم.
👨🍳