🍗روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی
🧀مواد لازم :
🔸فیله گوساله : ۴ تکه
🔸پنیر گودا : ۲ ورقه
🔸کالباس : ۲ ورقه
🔸آرد سوخاری : نیم پیمانه
🔸آرد سفید : نیم پیمانه
🔸تخممرغ : ۲ عدد
🔸روغن مایع : نیم پیمانه
🔶روش تهیه :
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود.یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم. لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم.روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
👨🍳