🍗روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی 🧀مواد لازم : 🔸فیله گوساله : ۴ تکه 🔸پنیر گودا : ۲ ورقه 🔸کالباس : ۲ ورقه 🔸آرد سوخاری : نیم پیمانه 🔸آرد سفید : نیم پیمانه 🔸تخم‌مرغ : ۲ عدد 🔸روغن مایع : نیم پیمانه 🔶روش تهیه : فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود.یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم. لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم می­زنیم.روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود. 👨‍🍳