فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین مرغ و بادمجون 😍😋 برای ۵ نفر: پیاز: ۲ عدد فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم بادمجان: ۳ یا ۴ عدد پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه. . برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه. زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخ‌ها آب بشه. داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخم‌مرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید! ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج ته‌چینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعله‌پخش کن اجازه بدید تا دم بکشه! نوش جونتون😋😋 🍕🌭