7.82M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
طرز تهیه ی چند مدل پفیلا پفيلا كره اى 🧈 كمى كره و روغن سرخ كردنى رو داخل قابلمه رويى يا روحى بريزيد ، داغ كه شد ذرت ها رو مثل فيلم داخلش بريزيد و با حرارت بالا قابلمه رو تكون بديد تا همه ى ذرت ها باز بشه، از ذرت زياد استفاده نكنيد ، ١/٣ ليوان كافيه. كره هم ميتونيد هم اولش بزنيد هم موقعى كه اماده شد اضافه كنيد تا جذب بشه🌽🍿 پفيلا كچاپ 🍿🍅 پودر گوجه ٢ ق غ نمك ١ ق چ روغن ٣ ق غ ميتونيد به جاى پودر گوجه از سس كچاپ استفاده كنيد . پفيلا پنيرى 🍿🧀 پودر پنير پارمسان ٣ ق غ ذرت ١/٣ ليوان نمك ى فلفل سياه ❌❌ نكات مهم ❌❌ 1️⃣حتما از قابلمه رويى يا روحى استفاده كنيد . 2️⃣فكر نكنيد روغن زياد باشه بهتره، اين طرز فكر غلطه، روغن اندازه اى كه كف قابلمه چرب بشه كافيه. 3️⃣روغن بايد داغ داغ بشه . 4️⃣اول ٢،٣ تا دونه ذرت رو بندازيد ، وقتى يه دونش باز شد بقيه ذرت ها رو اضافه كنيد ، در قابلمه رو ببنديد، با حرارت بالا تند تند قابلمه رو تكون بديد تا ذرت ها جابجا بشه. 5️⃣حواستون باشه كه ذرت ها ته نگيره. 6️⃣براى مدل كچاپ و پنيرى بهتره كه وقتى پفيلا ها داغه بهش مواد رو اضافه كنيد تا به خوردش بره. 7️⃣اگه براى مهمونى ميخواين درست كنيد لحظه اخر درست كنيد تا نم نگيره و ظاهر بدى نداشته باشه.