#کرم_باواریا_معصومه
سلام هفته خوبی داشته باشید دوستان گلم ، یه دسر خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗. می تونید این کرم رو در رنگ های مختلف درست کنبد ، کاکایو بریزید یا زعفران یا حتی رنگ خوراکی بسته به علاقه شما داره 😊.
شیر دو و نیم لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین )
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیر رو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم .
یک مقدار از موادم برداشتم ، یک قاشق پودر کاکائو رو با مقدار کمی آب گرم مخلوط کردم و ددخلش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست به خاطر وجود خامه در دسر که چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست ، اما میشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کرد . از مواد کاکائویی داخل قسمت طرحدار ریختم و گذاشتم یخجال که کمی بست بیرون آوردم و مابقی مواد سفید رو ریختم . در آخر ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال موند و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که کاملا آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .