❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟
من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️
اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍
.
بریم درستش کنیم😉
نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه.
داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه.
داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه.
به همین راحتی 😍
.
.