شیرینی دادلی
#شیرینی_عید
شیرینی دادلی
شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه .
من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه .
تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته .
برای حدودا ۲۲ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غ)
آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان)
پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه .
من از روغن حیوانی استفاده کردم .
کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه
زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم
آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد
خمیر نیازی به استراحت نداره
از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم .
سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین .
فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم
داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم