آموزش #شیرینی_مرنگ 😍😋
.
🔹موادلازم :
🔹سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
🔹پودر قند یا شکر آسیاب شده : ۱۰۰ گرم
🔹پودر تار تار : ۱/۴ قچ
🔹نمک : یک پنس
.
🔸سفیده تخم مرغ روبا نمک و پودر تارتار با دور تند همزن بزنید وقتی کف کرد شروع به اضافه کردن پودر قند کنید پودر قند رو حتما الک کنید و بعد با قاشق به صورت پراکنده روی سفیده بریزید و همزمان با دور تند هم بزنید و پودر وانیل رو اضافه کنید. زمانیکه پره های همزنو بلند کنید و سفیده نوک تیز بشه آمادست میتونید با زعفرون دم شده یا چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید .مواد رو داخل قیف با ماسوره دلخواهتون بریزید و کف سینی شیرینی روی کاغذ روغنی با فاصله ۲ سانت ماسوره بزنید .داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۰۰ درجه بزارید به مدت ۱ ساعت بزارید تا رطوب مرنگ گرفته بشه بعد از پخت فرو خاموش کنید و بدون اینکه در فرو باز کنید بزارید ۱/۵ تا ۲ ساعت دیگه داخل فر بمونه و بعد ۱ ساعت داخل محیط بزارید بعد ازین مدت مرنگ پفکی میشه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
🔸فرگازی ۱۰۰ درجه
🔸فربرقی ۸۰ درجه
.
🔺حتما سفیده سرد باشه تا راحتر فرم بگیره
🔺پودر تارتار برای مقاومت سفیده استفاده میشه که داخل فر آب نشه میتونید حذفش کنید ولی اگر باشه مرنگتون باکیفیتره