🍗
#مرغ_بریان_در_قابلمه🍗
🧇به :4 عدد
🧇کره :50 گرم
🧇پیاز :یک عدد
🧇گردو :3 قاشق غذاخوری
🧇گوشت مرغ :400 گرم
🧇برنج :یک لیوان
🧇آلو :10 عدد
🧇پیازداغ :2 قاشق غذاخوری
🧇آب :2 لیوان
🧇رب گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه
🧇رزماری :یک شاخه
🧇نمک و فلفل :به مقدار لازم
🥘طرز تهیه 🍗
ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند.
به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.
به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود.
👨🍳