🍗🍗 🧇به :4 عدد 🧇کره :50 گرم 🧇پیاز :یک عدد 🧇گردو :3 قاشق غذاخوری 🧇گوشت مرغ :400 گرم 🧇برنج :یک لیوان 🧇آلو :10 عدد 🧇پیازداغ :2 قاشق غذاخوری 🧇آب :2 لیوان 🧇رب گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه 🧇رزماری :یک شاخه 🧇نمک و فلفل :به مقدار لازم 🥘طرز تهیه 🍗 ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند. به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم. به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود. 👨‍🍳