🇮🇷
📝 طینت های ناسالم نئولیبرال ها...
🍃🌹🍃
🔻آقای پاک طینت از نئولیبرال ترین افراد اقتصادی در ایران است. انسان هایی بسیار مدعی و طلب کار که هیچ گاه نقصان نظریاتشان و کم کاری های هم طیفان خود را نمی پذیرند.
موجودیت این افراد در بحران آفرینی و ارائه تحلیل جهت دار است. آدرس غلط می دهند و بدون درنظر گرفتن نقاط قوت، صرفا بهانهای برای حملات سیاسی طراحی می کنند.
🔸
بخش زیادی از آنچه آقای پاک طینت از آن یاد می کند، محصول یک دهه مدیریت هم طیفان و هم فکران ایشان در حوزه انرژی ایران است...
🔹برای مثال چرا اشاره ای به انحلال یا ادغام نادرست شرکت ذخیره سازی گاز ایران در سال ۱۳۹۷ نمی کند؟
🔸
چرا اشاره ای به قطع روابط گازی با ترکمنستان در دولت دوازدهم ندارند که محصول هم فکران ایشان مثل آقای زنگنه است؟
🔸چرا در خصوص کاهلی و سستی در توسعه نیروگاه های برقی و پالایشگاه ها در دهه نود سخن نمی گویند؟
🔹
چرا در خصوص مدیریت نئولیبرال ها در خصوص کنترل مصرف سوخت از طریق کارت بنزین سخنی ندارند که دولت هم فکر ایشان، در دوره ای آنرا منحل و سپس دوباره عملیاتی کرد؟
🔸آقای پاک طینت چرا اشاره نمی کند ایران بواسطه تامین برق صنایع، بیشترین رشد فولاد را در دنیا داشته است؟
🔹
آیا اطلاع ندارد که در سال ۱۴۰۱، ۳۱ واحد نیروگاهی در ۱۸ استان کشور به بهرهبرداری رسید و در کنار ارتقای توان نیروگاههای موجود و نیروگاه تجدیدپذیر زمینه توسعه ۶۱۰۰ مگاواتی تولید برق را فراهم کرد؟
🔸آیا اطلاع ندارد که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان آذرماه، از طریق توسعه ۱۶ نیروگاه حرارتی، ظرفیت ۲۷۶۹ مگاوات به شبکه برق کشور تزریق شد؟
🔹
آیا اطلاع ندارد که در سال ۱۴۰۱رشد ۲۷ درصدی تامین برق صنایع نسبت به سال ۱۴۰۰ ( دولت ۱۲) اتفاق افتاده است؟
🔸آقای پاکطینت چقدر زود مدیریت برق و گاز در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ را فراموش کردید؟ شاید هم خودتان را به فراموشی زده اید؟
🔹
بله،! اینگونه است...در مسلک نئولیبرالی استفاده از زغال سنگ و هیزم در غرب عین مدیریت، و تعطیلی دو روز، چه برای سلامتی مردمی یا چه برای مدیریت مصرف، ناکارآمدی است!!
🔸
بله... بگذارید فراموش کنیم در حالی ایران بواسطه تامین انرژی، تولید ناخالصِ در حال رشد دارد، که در غرب پای زغالسنگ به تولید برق باز شده و تولید این کشورها به شدت تاثیر منفی پذیرفته است.
🔺آقای پاکطینت، نیت را پاک کنید و منصفانه قضاوت کنید و حداقل مثل دشمن صداقت داشته باشید... آران ماجومدار، استاد دانشگاه استنفورد می گوید:
نقطه اوج برنامه تامین برق صنایع ایران، موضوع تامین پایدار برق برای صنایعی است که تابآوری تولیدی و مالی اندکی دارند، همچنین راهکار ایران برای نقشآفرینی صاحبان صنایع، تفاوت ایران و کشورهای اروپایی است؛ همین مسئله باعث شده برنامه مدیریت مصرف برق در ایران به رشد تولید ختم شود اما برنامه اروپاییها به کاهش تولید بینجامد.
https://eitaa.com/fatehannaein