مزاج لبنیات و مصلحات آن: 1- پنیرتازه 👈 سرد وتر مصلحات: مغز گردو - آویشن - عسل- نعناع خشک - سبزی‌های معطر 2- پنیر کهنه 👈 گرم و خشک مصلحات: مغز گردو - آویشن -عسل - نعناع خشک - سبزی‌های معطر 3- خامه 👈 سرد و تر مصلحات: عسل 4- دوغ 👈 سرد و تر مصلحات: زنیان - نعناع - آویشن - سیر - کاکوتی - زیتون - سیاه دانه - پونه 5- سرشیر 👈 سرد و تر مصلحات: عسل 6- شیر پاستوریزه 👈 سرد وتر مصلحات: عسل- گلاب 7- شیرمحلی تازه 👈 گرم و تر مصلحات: عسل - گلاب 8- قراقروت 👈 سرد و خشک مصلحات: انواع فلفل - زیره- سیاهدانه 9- کره 👈 گرم و تر مصلحات: عسل - شکر سرخ - ادویه قابضه 10- کشک 👈 سرد و خشک مصلحات: گلنگبین - سیر- نعناع خشک - پونه کوهی 11- ماست 👈 سرد و تر مصلحات: زنیان- نعناع- آویشن - سیر- کاکوتی - زیتون - سیاه دانه - پونه 12- ماست چکیده 👈 گرم وتر مغزگردو - آویشن - عسل - نعناع خشک - سبزی‌های معطر با دانستن مزاج غذاها و مصرف آن با مصلحاتش، کمتر به کسالت و بیماری مبتلا خواهید شد. حتما پس از خواندن این مطلب برای دوستان و عزیزانتون خود نیز ارسال کنید 🦋🦋