💢چرا نباید از ظروف امروزی استفاده کرد
🔻ظروف تفلون سرطانزایی آن اثبات و در اروپا نیز ممنوع شده است!
🔻 ترکیبات
ظروف سرامیکی که جایگزین تفلون سرطانزا شده و اثرات آن بر بدن هنوز مشخص نیست و نباید استفاده کرد. (فلینظر الانسان الی طعامه)
🔻
ظروف استیل ، سرب در داخل غذا مینماید که سرطان زا میباشد . و دشمن کبد و کلیه است همچنین ترکیبات آن در ایجاد کیست ها، سنگ ها و توده ها در بدن نقش دارند.
🔻
ظروف آلومینیوم موجب کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست میشوند.
🔻 بسیاری
ظروف لعابدار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاهستند.
⭕️
ظروف زودپز ، تند پز ، مایکروویو و موارد مشابه دارای اشعه و دستگاههای داغ کننده برقی مضر و دارای اثرات مخرب بر غذا و بدن انسان هستند
❌ اکثر
ظروف فلزی مورد استفاده امروزی (استیل، چدن،آلومینیوم و..)آلیاژی شامل
آهن هستند که دستگاه دانشی اهل بیت علیهم السلام به دلائل متعدد آن را نهی کرده است و می تواند زمینه ایجاد انواع بیماریها را ایجاد کند.
✅
اما بهترین ظروف از منظر طب اسلامی کدامند؟
✅به ترتیب از بهترین ظروف👇👇
👌ظروف سنگی، مورد تاکید و تایید ویژه معصومین علیهم السلام
👌
ظروف گِلی بدون لعاب های امروزی
👌
ظروف شیشه ای و شیشه ای مقاوم در برابر حرارت معروف به پیرکس
👌
ظروف مسی قلع اندود شده( با قلع واقعی بدون سُرب)
🔸پختن در ظرف مسی بدون قلع و انتقال به ظرف دیگر بلامانع است. نگه داری غذا در مِس انجام نشود)
👌
ظروف چینی، سالم هستند، اما لعاب روی آن نوعی رنگ از مواد نفتی است. چیزی در غذا آزاد نمیکنند. اما تاثیرات غیر فیزیکی آن نیاز به تحقیق و تدبر دارد.
✍ ابن علیان
https://eitaa.com/fdsfhjk