💢چرا نباید از ظروف امروزی استفاده کرد 🔻ظروف تفلون سرطانزایی آن اثبات و در اروپا نیز ممنوع شده است! 🔻 ترکیبات ظروف سرامیکی که جایگزین تفلون سرطانزا شده و اثرات آن بر بدن هنوز مشخص نیست و نباید استفاده کرد. (فلینظر الانسان الی طعامه) 🔻 ظروف استیل ، سرب در داخل غذا می‌نماید که سرطان زا میباشد . و دشمن کبد و کلیه است همچنین ترکیبات آن در ایجاد کیست ها، سنگ ها و توده ها در بدن نقش دارند. 🔻 ظروف آلومینیوم موجب کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست می‌شوند. 🔻 بسیاری ظروف لعابدار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاهستند. ⭕️ ظروف زودپز ، تند پز ، مایکروویو و موارد مشابه دارای اشعه و دستگاههای داغ کننده برقی مضر و دارای اثرات مخرب بر غذا و بدن انسان هستند ❌ اکثر ظروف فلزی مورد استفاده امروزی (استیل، چدن،آلومینیوم و..)آلیاژی شامل آهن هستند که دستگاه دانشی اهل بیت علیهم السلام به دلائل متعدد آن را نهی کرده است و می تواند زمینه ایجاد انواع بیماریها را ایجاد کند. ✅ اما بهترین ظروف از منظر طب اسلامی کدامند؟ ✅به ترتیب از بهترین ظروف👇👇 👌ظروف سنگی، مورد تاکید و تایید ویژه معصومین علیهم السلام 👌 ظروف گِلی بدون لعاب های امروزی 👌 ظروف شیشه ای و شیشه ای مقاوم در برابر حرارت معروف به پیرکس 👌 ظروف مسی قلع اندود شده( با قلع واقعی بدون سُرب) 🔸پختن در ظرف مسی بدون قلع و انتقال به ظرف دیگر بلامانع است. نگه داری غذا در مِس انجام نشود) 👌 ظروف چینی، سالم هستند، اما لعاب روی آن نوعی رنگ از مواد نفتی است. چیزی در غذا آزاد نمیکنند. اما تاثیرات غیر فیزیکی آن نیاز به تحقیق و تدبر دارد. ✍ ابن علیان https://eitaa.com/fdsfhjk