« آدم کوتوله ها » افسانه یا واقعیت ⁉️
قسمت (دوم) 2️⃣
♦️ هابيتها كه عموم ما آنها را با سهگانه ارباب حلقهها به ياد ميآوريم، گونهاي بودند كه همزمان با اكران بازگشت پادشاه طي سال 2003 به دستان تعدادي از دانشمندان آسيايي كشف شدند.
🔷 اكنون تحقيقات جديد نشان ميدهد كه آنها نمونه خاصي از گونه انسانها بودند نه ميمونهاي باهوش يا موجوداتي همراه با اختلالات ژنتيكي.
🔶 هابيتها تاريخچه طولاني دارند، البته نه آنقدر طولاني كه بتوانيم آنها را هم دوره دايناسورها بدانيم. تحقيقات نشان ميدهد اين گونه 95 هزار تا 17 هزار سال پيش روي كره زمين زندگي ميكردند. قديميترين نمونه انسان يافت شده مربوط به رد پاييست كه قدمتي 5/1 ميليون ساله دارند.
🔷 در حال حاضر مشخص نيست اين رد پا به همين گونه تعلق دارد يا خير. در اين بين هنوز هم مشخص نيست كه آيا انسانها خود گونهاي جدا محسوب ميشوند يا اينكه هابيتها اجداد ما هستند.
🔶 با توجه به يكسري تفاوتها عدهاي بر اين باورند كه هابيتها گونهاي كاملا جداگانه بودند. در طرف مقابل هم بعضيها ميگويند انسانها در واقع خود نسخه تكميل شده آدمكها بودند.
🔷 نزدیک یک دهه پیش، محققان و باستان شناسان در غاری آهکی در جزیره فلورس اندونزی با کشفی جدید و بسیار جالب توجه رو به رو شدند. اسکلتی کوچک که مربوط به انسانی بالغ می شد و ارتفاعی ۱٫۱ متری داشت و به سرعت عنوان هابیت یا انسان فلورسی را از آن خود کرد.
🔶 به زودی بررسی های اولیه و پیگیری محققان شروع شد تا به این سوال جواب دهند: آیا گونه جدید و متمایزی از انسان های امروزی کشف شده❓ قدمت این فسیل دقیقا به چه زمانی بر می گردد❓
🔷 البته اسکلت یک متری تنها کشف درون غار نبود و باستان شناسان قطعات اسکلتی و فسیل های دیگری نیز پیدا کردند. کار و تحقیق بر روی بقایای کوچک هابیت ها آغاز شد و دانشمندان در بررسی های اولیه سن آن ها را ۱۲ هزار ساله تشخیص دادند.
🔶 محققان از آن جا که نمی خواستند ترکیبات اسکلت ها از بین برود، برای تاریخ گذاری آن ها ابتدا از بقایا و رسوبات اطراف استخوان ها استفاده کرده بودند تا به خود اسکلت ها آسیبی نرسد.
🔷 البته در تحقیقات جدی تر بعدی که بر روی خود استخوان هابیت ها صورت گرفته بود، سن آن ها را ۱۰۰ هزار تا ۶۰ هزار سال پیش تخمین زدند!!! دانشمندان همچنین وسایل و ابزار اطراف اسکلت ها را مورد آزمایش قرار دادند و قدمت آن ها را بین ۱۹۰ هزار تا ۵۰ هزار سال پیش دانستند.
🔶 جالب آن که میان دانشمندان بر سر اسکلت های موسوم به هابیت بحث و اختلاف نظری وجود داشت. برخی از کارشناسان معتقد بودند که این اسکلت ها مربوط به گونه ای جدید نبوده و تنها مربوط به انسان هایی است که بر اثر بیماری دچار کوتاهی قد شده بودند.
🔷 همان طور که اشاره شد، به هنگام کشف اسکلت ۱٫۱ متری انسان فلورسی، بخش هایی از ۹ اسکلت مجزای دیگر نیز در همین غار کشف شد که یکی از آن ها جمجمه سالمی به نام LB1 است.
🔶 اکتشافات محققان در دیگر بخش های جزیره فلورس نیز ادامه پیدا کرد و فسیل های جدیدتری در ۷۵ کیلومتری غار پیدا کردند که این بار قدمت آن ها را به ۷۰۰ هزار سال پیش تشخیص دادند!!
♦️ گرچه فسیل های جدید زیاد نبودند و تنها به بخشی از فک پایینی و شش دندان یک بزرگسال و دو کودک مربوط می شدند، با این حال برای کارشناسان اهمیت بسیاری داشتند.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻