محصولات طبیعی مائده
پخت نان با ارد طبیعی بدون سم در تنور با هیزم خمیر مایه طبیعی و نمک دریا و اب چشمه در وزن ۲۰۰
🍞در نان های محلی از جوش شیرین استفاده نمی شود، عدم استفاده از جوش شیرین راندمان تولید نان را کاهش می دهد وبه همین دلیل نانوایان از جوش شیرین استفاده می کنند. در تهیه نان هیزمی، تخمیر به طور کامل انجام می شود. 🍞در تهیه نان هیزمی از حرارت هیزمی که به زغال تبدیل شده استفاده می شود و این از مزایای این نوع نان می باشد و دارای طعمی جذاب می باشد. ❤️ فروشگاه محصولات ارگانیک ارتباط با واحد فروش👇 🚕 📩 جهت سفارش🔻🔻 🆔 @salem_moshaver آیدی فروشگاه ↙️ ✅ @foroshgaheslami14