🌷 روش پخت ته چین مرغ🍗
🔻مواد لازم :👇
🔹برنج سه پیمانه
🔸ماست یک پیمانه
🔹روغن نصف پیمانه
🔸تخم مرغ یک عدد
🔹زعفران آبکرده
🔸زرشک 100گرم
🔹خلال بادام (دلبخواهی هستش)
🔻دستور تهیه :👇
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید)
رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه وسطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید و سطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
نوش جان😋
@ashpazi_khas