آلو خورشتی تازه
- درشت و تمیز
- مزه ملس
🔺اول اینکه نباید آلوی تراریخته (اصلاح شده ژنتیکی) باشه
🔺دوم اینکه نباید برا خشک کردنش از تیزاب یا هیچ ماده شیمیایی دیگه ای استفاده بشه
🔺سوم اینکه مزه ش باید ملس یا ترش باشه که غذا رو خوشمزه کنه
🔺چهارم اینکه خوب خشک شده باشه. چون اگه رطوبت داشته باشه ممکنه کپک بزنه یا خراب بشه و همچنین وزنش بالا میره که این برا خریدار به صرفه نیست.
حمایت از محصول روستایی
آلو خورشتی محلی نیم کیلو 20000
آلو خورشتی سیاه نیم کیلو 20000
@Frsalamat