آلو خورشتی تازه - درشت و تمیز - مزه ملس   🔺اول اینکه نباید آلوی تراریخته (اصلاح شده ژنتیکی) باشه 🔺دوم اینکه نباید برا خشک کردنش از تیزاب یا هیچ ماده شیمیایی دیگه ای استفاده بشه 🔺سوم اینکه مزه ش باید ملس یا ترش باشه که غذا رو خوشمزه کنه 🔺چهارم اینکه خوب خشک شده باشه. چون اگه رطوبت داشته باشه ممکنه کپک بزنه یا خراب بشه و همچنین وزنش بالا میره که این برا خریدار به صرفه نیست. حمایت از محصول روستایی آلو خورشتی محلی نیم کیلو 20000 آلو خورشتی سیاه نیم کیلو 20000 @Frsalamat