💠✍️ سه تا از بهترین ظروف مخصوص پخت غذا 1️⃣ظروف سفالین که در قدیم از آن‌ها استفاده می‌شد، ظروف خوبی برای پخت و پز و نگهداری غذا بودند. پختن غذا در ظروف سفالی لعاب دار ممنوع نیست. 2️⃣ظروف چدنی هنگام طبخ، با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند و به همین دلیل قابل استفاده‌اند. 3️⃣ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی، مانند انواع خورش و آب گوشت مفید است. این ظرف‌ها از بهترین ظروف برای پختن می‌باشند، به شرط این که صاف باشند و غذا در خلل و فرج آن نماند، زیرا متعفن می‌شود. 🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon