هدایت شده از نان کامل خوشه
🤔نان خانگی روی اجاق گاز اشپزخانه همیشه خشک میشه ❓این سوالی هست که خیلی از اعضای کانال میپرسن ✅امروز به لطف اهل بیت علیهم السلام و اتکا به تجاربی که در این دو سال به دست آوردیم، یک نان کامل اون هم روی اجاق گاز آشپزخانه پختیم😎 ⭕اما روش پخت در واقع همان روش پخت نان تاوه ای (تابه ای) هست که در بخش هایی از کشور مرسوم هست. با این تفاوت که به جای زغال از شعله اجاق گاز و به جای ساج از ماهیتابه استفاده کردیم. ❇ترکیبات آرد یک کیلو آب یک کیلو(خمیر شل و مثل خمیر سنگک هست) نمک ۲۰ گرم خمیر ترش ۱۴ روزه حدود ۲۰۰ گرم مدت استراحت ۸ ساعت 🎯نحوه پخت ماهیتابه روی شعله بزرگ گاز که تمام سطح زیر ماهیتابه رو پوشش بده میذاریم و اجازه بدید تا حدود یه ربع تا بیست دقیقه با شعله خیلی خیلی خیلی کم داغ داغ بشه بعد یه خرده خیلی خیلی خیلی کم روغن زرد بزنید کف ماهیتابه حالا دست تون رو خیس کنید و مقداری خمیر حدود به اندازه یک مشت بریزد وسط ماهیتابه و مجدد دست تون رو خیس کنید و سعی کنید به طور یکنواخت خمیر رو کف ماهیتابه پهن کنید تا تقریبا همه سطح ماهیتابه رو پُر کنه. اجازه بدید حدود دو دقیقه با همین شعله کم نان پخت بشه سپس مرحله اصل یعنی پخت روی نان رو آغاز میکنیم به این ترتیب که ماهیتابه رو تاکید میکنم ماهیتابه رو بچرخانید و اجازه بدید هم روی نان مستقیما در معرض شعله قرار بگیره و حدود یک الی دو دقیقه به همین حالت بماند تا روی نان هم طلایی و پخته شود و در نهایت ماهیتابه رو به حالت اول و طبیعی برمیگردونید و با یه کاردک یا کف گیر نان رو از ماهیتابه جدا کنید و تمام. @Nanekhooshe