👇 برا نوعروسهایی که هنوز تازه کارن و یا خانومهایی که الحمدلله بچه زیاد و کوچیک دارن و سرشون شلوغه(مثل بنده😅)، و (برنج خوش عطر ایرانی دارن و حیفه که آبکش کنن)روش بسیار خوبیه...(البته احتمالا آشپزهای عزیز بلدن ولی برا من جالب بود و تازه یاد گرفتم): بعد از اینکه برنج رو شستین،تو قابلمه بریزید(ترجیحا تفلون یا ظروف نچسب البته)،به اندازه ی یک بند انگشت یا کمی کمتر و بیشتر(بستگی به نوع برنج داره) آب بریزید روش،آب دمای لوله(نمیخواد که اب گرم باشه)،مقداری نمک و کمی هم روغن،که البته بهتره محلی هم باشه☺️،بریزید و قاطی کنید،و روی شعله ملایم بگذارید(اندازه ی زمانی که میخواید دم کنه)،درش رو بگذارید و برید با خیال راحت به بقیه کارهاتون برسید،تا یک الی یک ساعت و ۲۰دقیقه...بعد میبینید که کاملا دم کشیده و انگار آب کش شده و برنج قد کشیده،ته دیگش هم کاملا زیبا و خوشمزه میشه...شفته هم نمیشه😋... زمان پخت و همچنین مقدار آب،بستگی به نوع برنج داره،کم کم میاد دستتون... ببخشید طولانی شد. پ ن؛برا آقایونی که هیچی از آشپزی بلد نیستن هم خیلی خوبه😁😁 یه روشم اینه که وقتی آبش خشک شد تویه قابلمه دیگه دم بگذاریم اینجوری ته دیگم داریم😁😁 ╭─┅🍃🌺🍃┅─╮ @galeriyasrazeghi گالریاس ╰─┅🍃🌺🍃┅─╯