🍉🍉🍉تابستان و هندوانه🍉🍉🍉 🍉طبیعت هندوانه سرد و تر است؛ مصلح گوشت میوه‌ی هندوانه، پوست آن، عسل، سکنجبین و گلِ قند است 🍉هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود و از تشنگی می‌کاهد 🍉تولید کننده‌ی خون رقیق و بلغم شیرین است و به همین دلیل رطوبت بدن را می‌افزاید ⏳بهترین زمان مصرف هندوانه، بین دو غذا است؛ یعنی تقریبا ۳ ساعت پس از یک وعده‌ی غذا و یک ساعت قبل از وعده‌ی دیگر🍉اگر بلافاصله پس از غذا میل شود در هضم اختلال ایجاد می‌کند 🍉اگر دچار آلرژی هستید از مصرف میوه های لطیف مانند هندوانه پرهیز نمایید چرا که باعث تشدید آلرژی می‌گردد 🍉⚠️افراد دارای معده‌ی سرد می‌توانند هندوانه را با عسل میل کنند؛ به این صورت که بالای هندوانه را سوراخ کرده و مقداری عسل ریخته‌، در یخچال قرار داده و پس از چند روز میل کنند 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami