♻️بهترین
#صفرا_برها :
🌸
بنفشه ترنجبین :
یک قاشق غذا خوری گل بنفشه دریک لیوان آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه بماند بعد به آن۱ قاشق غذاخوری ترنجبین اضافه کرده هم میزنیم وصاف میکنم .
🌸
سرکه روغن زیتون :محبوب ترین خورشت نزد پیامبر (ص)وحضرت علی(ع)سه واحد روغن زیتون با یک واحد سرکه طبیعی مخلوط شود بعد از هر غذا یک قاشق غذا خوری خورده شود.
❗️نکته :برای افرادی که سردی معده دارند میتوان میزان سرکه را کمتر کرد.
🔹افرادی که خشکی زیاد دارند به جای سرکه روغن زیتون از بنفشه ترنجبین استفاده کنند
🌸
تخم کاسنی،
تخم خرفه،
تخم کاهو،
اسفرزه از هرکدام به نسبت مساوی ترکیب شود روزی ۳ قاشق مربا خوردی قبل از غذا خورده شود .
🌸خوردن
رب انار روزی ۱_۳قاشق غذا خوری
🌸
سویق جو و عدس ،
اب فاتر(آب جوشیده ولرم شده) و همچنین
آب خنک ،
آبغوره بی نمک ،
کاهو هم صفرابر های خوبی هستند .
❗️نکته:نباید خیلی صفرا را پایین آورد که فرد دچار سردی وبی حالی شود
🌸عرقیات گیاهی مانند
عرق کاسنی،
شاهتره،
انگبین،
ترخون و سکنجبین طبیعی هم صفرابر های خوبی هستند.
همچنین از
اغلب میوهجات ترش مثل
آلوچه ،
آلو ،
آلبالو و... صفرابر هستند.
💠گنجینه طب اسلامی💠
http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7