گنجینه طب اسلامی
💦بجای فریز کردن سبزیها آنها را خشک کنید 🚫فریز کردن مواد، سودا را افزایش میدهد ✔خشک کردن مواد خوراکی
بنده خودم...سبزی خورشتی رو خشک کردم خیلی عالی شد..هم برای تفت دادن سریع تفت میخوره و رنگ سبزی خیلی عالی میشه..البته خیلی زیاد تفت ندید ک رنگش سیاه بشه هم اینکه روغن کمی زمان تفت لازمه و رنگ قورمه عالی میشه...تازه ،خاصیتشم محفوظه... بهترین روش خشک کردن سبزیها چطوریه؟ شما چجوری خشک میکنید؟ ب ما هم بگید👇 @Soad19