16.46M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ببینید گوشه ای از زحمات چای کاران گیلانی برای برداشت چای همزمان با آغاز بهار و اوایل اردیبهشت برداشت چای بهاره درگیلان آغاز میشود باغداران هر کدام باتوجه به شرایط خود به روش های مکانیزه و سنتی برگ های چای را از سر بوته ها میچینند و با نظارت کارشناسان اداره چای بعد از درجه بندی کیفی چای محصول جمع آوری شده را به کارخانه برای فرآوری تحویل میدهند. کارخانه های چای در این روز ها به طور مداوم فعال هستند و مشغول دریافت محصول و فرآوری آخرین برداشت چای هستند . چین برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود از بین برداشت های چای در طول سال چین بهاره بالاترین درجه از لحاظ کیفیت را داراست .در ایران نود درصد چای کشور در گیلان تولید میشود و همین چای به خارج صادر شده و با افزودن مواد شیمیایی دوباره با قیمت چند برابر با نامهای احمد و شهرزاد و غیره به ایران فروخته میشود پس اگه تاحالا ذائقه خودتون رو عوض نکردید از همین حالا عوض کنید و چای اصیل گیلان رو بنوشید 🌹 •••••••🍃🌸 @garden8 🌸🍃••••••• ─┅─═ঊঈ💓ঊঈ═─┅─