🍘 🏵روغن زرد حیوانی گرفته شده از کره دوغ، دارای حرارت و لطافت بیشتر است، زیرا مواد جامد سنگین وزن کره، در فرایند حرارت دهی و تهیه روغن، ته نشین و جدا می‌شوند که در برخی محلات به آن "بنتو" می‌گویند... ⬅️که غذایی بسیار مقوی و البته سنگین که فقط مناسب کشاورزان و چوپانان با فعالیت سخت می‌باشد) و لذا دارای خواص فراوان (مقوی بدن و اعضا) مخصوصا برای افراد لاغر و ضعیف با معده‌های کوچک و ضعیف بوده... 🏵 بر روغن گرفته شده از کره سرشیر (زردی کمتر، سنگین تر و سخت هضم تر)، ارجحیت فراوان دارد 🏵در واقع، افراد بیشتری در جامعه می توانند از روغن کره دوغ استفاده کنند ولی فقط اشخاص با فعالیت بدنی سنگین و معده های قوی مجاز به استفاده از کره سرشیر هستند آل یاسین نائین🌼🌱🌼 https://eitaa.com/gfjrsb