⭕️ ترس از بچه دار شدن بخاطر
#تربیت_صحیح
‼️بچهدار نمیشوم چون…
از زمانی که مسئله افزایش جمعیت و فرزندآوری در جامعه مطرح شده، مباحث مختلفی با این موضوع در بین کارشناسان و بین عموم مردم رد و بدل شده و دیدگاههای متفاوتی در این باب شنیده میشود.
🔺يكي از بهانههايي كه خانوادهها در اين زمينه مطرح ميكنند، دغدغه تربيت صحيح فرزند است! با اين استدلال كه اگر فرزند بهصورت صحيح تربيت نشود، مايه شرمساري و عقوبت والدين شده و مورد مواخذه خداوند قرار خواهند گرفت؛ لذا چون توان تربيت فرزند صالح در اين دوره و زمانه فاسد كم است، بهتر است فرزند كمتري داشته باشند!
🔺اين ترس يكي از حيلههاي شيطان براي فريب مؤمنان است كه متأسفانه در برخي موارد مؤثر افتاده و زن و شوهر مذهبي به بهانه ترس از معصيت و عقوبت، به دام شر بزرگي ميافتند. قرار نيست شيطان رجيم هميشه با وسوسه به اعمال سوء، انسان را فريب دهد بلكه گاه با ترساندن مؤمن از عاقبت يك امر خير، او را از عمل به وظيفه بازميدارد.
🔸 خداوند متعال در آيه ۳۱سوره اسراء ميفرمايد: «وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ». در اين آيه صحبت از رزق است و البته طبق آيات و روايات، رزق علاوه بر جنبه مادي، جنبه معنوي هم دارد و خداوند انسانها را از رزق معنوي كه تربيت نيز ميتواند يكي از اقسام آن باشد، بهرهمند ميكند و اگرچه اينجا اشاره به ترس از فقر است و انسان را از كشتن فرزندان بهخاطر ترس از فقر و تنگدستي نهي كرده اما اگر اصل را بر «ترس» بگيريم، آيا ميتوان بين ترس از فقر(كه رزق مادي است) و ترس از تربيت صحيح (كه رزق معنوي است)تفاوتي قائل شد؟
♥️ مؤمني كه با توكل به خدا و براي رضاي او فرزند ميآورد و معتقد به رزاقيت خداوند است، چطور به ياري او در راه تربيت فرزندانش اعتماد ندارد؟
#نکته_تربیتی
#تربیت_فرزند
#قلبفرهنگیشهر
@ghalbefarhangishahr