#دلایل_خرابی_کیک
همه ما عاشق کیک خانگی هستیم ولی گاهی خراب شدن کیک باعث می شود ترغیب شویم که کیک را از بیرون تهیه کنیم
دلایل اصلی خراب شدن کیک خانگی :
❗️استفاده نکردن از دستور معتبر
❗️پایین بودن دمای فر
❗️استفاده زیاد از شکر
❗️استفاده زیاد از بکینگ پودر
❗️تغییر ناگهانی دمای کیک
❗️کامل پخته نشدن کیک
❗️باز کردن درب فر قبل از پخت کیک
❗️اندازه گیری اشتباه
و.....
✅
یک پیشنهاد دارم که دیگه در این گرونی مواد اولیه این اتفاق نیفته و اون
استفاده از پودر کیکهای خانگی قندعسل هست
.🥞🥠🍪🍰🥧
🌸همه پودرها اول توسط خودمون امتحان شده.
🌸کاملا دست ساز و خونگی و بدون مواد نگهدارنده هستند.
🌸مزه کیکها فوق العاده عالی و خوشمزه هستند.
🌸با خیال راحت و بدون نگرانی از خراب شدن میتونید یک کیک عالی بپزید.
🌸 سوالات خودتون رو در این زمینه میتونید از
ادمین بپرسید.
@Ghand_e_asal