همه ما عاشق کیک خانگی هستیم ولی گاهی خراب شدن کیک باعث می شود ترغیب شویم که کیک را از بیرون تهیه کنیم دلایل اصلی خراب شدن کیک خانگی : ❗️استفاده نکردن از دستور معتبر ❗️پایین بودن دمای فر ❗️استفاده زیاد از شکر ❗️استفاده زیاد از بکینگ پودر ❗️تغییر ناگهانی دمای کیک ❗️کامل پخته نشدن کیک ❗️باز کردن درب فر قبل از پخت کیک ❗️اندازه گیری اشتباه و..... ✅یک پیشنهاد دارم که دیگه در این گرونی مواد اولیه این اتفاق نیفته و اون استفاده از پودر کیکهای خانگی قندعسل هست.🥞🥠🍪🍰🥧 🌸همه پودرها اول توسط خودمون امتحان شده. 🌸کاملا دست ساز و خونگی و بدون مواد نگهدارنده هستند. 🌸مزه کیکها فوق العاده عالی و خوشمزه هستند. 🌸با خیال راحت و بدون نگرانی از خراب شدن میتونید یک کیک عالی بپزید. 🌸 سوالات خودتون رو در این زمینه میتونید از ادمین بپرسید. @Ghand_e_asal