#مقاله_گرام
🔘آیا شما بعد از مهمانیها حسرت زندگی مردم را میخورید؟
🔹 گاهی رفتن به یک مهمانی که قرار بوده موجب شادی و انبساط خاطر شود، به کدورت بین همسران ختم میشود. یکی میگوید: دیدی چه امکاناتی داشتند؟ دیدی چه سفرهای پهن کرده بودند و ... دیگری هم این حرف ها را نشانه بیارزش دانستن تلاشهای خود برای زندگی مشترکشان تلقی میکند و اینجاست که کدورت شروع میشود. در چنین شرایطی چه کنیم؟
🔸 زوایای پنهان ماجرا
رفت و آمد با فامیل و دوستان فقط نوعی خوشگذرانی نیست، بلکه عمل عبادی مهمیست که اسلام عزیز تاکید بر انجامش دارد. همانطور که میدانیم در دستورات دینی ما آمده که صله رحم موجب طولانی شدن عمر، گسترش روزی، پاکی اعمال، دفع بلا و آسانی حساب و استجابت دعا است. همانطور که رسول خدا میفرمایند: «بوی خوش بهشت از مسافت هزار ساله به مشام میرسد اما ستم کننده به پدر و مادر و قطع کننده رحم، آن را نمییابند.» پس گاهی دیدن زیبایی های ظاهری زندگی دیگران و غم نخوردن برای آن و ابراز نکردن به همسر نه تنها از کدورت ها جلوگیری میکند که تازه تهذیب نفسی است که به نوعی جهاد با نفس نیز به حساب میآید.
🔻 آدم های قوی
همه افرادی که توان نه گفتن به رسوم غلط را دارند و به دردسرهای آن هم گرفتار نمیشوند؛ یک ویژگی مشترک دارند و آن درست فکر کردن است. مثلا اگر بخواهیم نسبت به تجملاتی که در خانهی دیگران میبینیم غبطه نخوریم؛ بهتر است باطن این فخرفروشی یا تجملگرایی را بهتر بشناسیم.
🔸 مثلا آدم هایی که خودشان را تافته جدابافته میدانند و زندگی مجللشان چشمگیر است، خیلی بیشتر در معرض حسادت، چشمزخم، کارشکنی و به مرور زمان از دست دادن دوستان صمیمیشان هستند. تازه این جمله رهبرمان هم در پیشگیری از این غبطه خوردنها واقعا راه گشاست که فرمودند: «من گمان میکنم آن کسانی که با مجالس و محافل سنگین کار را بر دیگران مشکل میکنند،حسابشان پیش خدا خیلی سخت است. ۷۴/۵/۲۴»
✅ معیار مهم خانواده
هیچ کس در خانواده مثل زنها تعیین کننده نیستند. حسرت ها و ایده آلهایشان کمکم به سبک زندگی نزدیکانشان تبدیل میشود. بنابراین تصمیم بگیرید به جای حسرت خوردن درباره زندگی مادی دیگران، "ای کاش" های عمیق، مهم و معنوی داشته باشید تا حسرتهایتان برای شما تبدیل به غبطههای رشد دهنده شود.
⚜️ قنداب (واحد خانواده مؤسسه مصاف)
✅
T.me/ghandaab
✅
sapp.ir/ghandab
✅
eitaa.com/ghandab