❣ نحوۀ درست درخواستکردن از همسر را توضیح بدهید.
💛یک خبرنگار موفق کسی است که خبرش به شش سؤال جواب بدهد، بدون اینکه آن سؤالها در متن آشکار باشد. این شش سؤال اینهاست: کی؟ کِی؟ کجا؟ چرا؟ چگونه؟ چقدر؟ اگر میخواهید درخواستتان از همسر به نتیجه برسد، بهترین کاری که میتوانید انجام بدهید این است که حواستان به آن شش سؤال خبرنگاری باشد.
💛کی: چه کسی دارد این درخواست را میدهد؟ خیلی وقتها ما در موقعیتی نیستیم که این درخواست را بدهیم، یعنی این نقش و جایگاه را نداریم. مثلاً در مسافرتی که عدۀ زیادی حضور دارند و ایشان باید همۀ اینها را به نوعی مستقیم و غیرمستقیم مدیریت کند، نباید من درخواستی را مطرح کنم که اگر ما دو نفر با همدیگر بودیم، همسرم چه بسا انجام میداد. این نشناختن موقعیت است.
💛کِی: خیلی وقتها من در زمانی که اصلاً زمان مناسبی نیست، از همسرم چیزی میخواهم. یعنی کار خوبی است، اما وقتْ نحس است. معمولاً درمورد تازهعروس دامادها و برای کسانی که دورۀ نامزدیشان است این اتفاق خیلی میافتد. چون مثل رانندهای هستند که تازه گواهینامه گرفته و مدام گاز و ترمز را فشار میدهد. یکدفعه یکجا یک حرفی را میزنند که قصه خراب میشود.
💛کجا: گاهی اوقات مکانی که شما این حرف را زدید، مکان مناسبی نبود. لطفاً ظرفیتسنجی کنید. بعضی از درخواستها اصلاً زمان و و مکانش خیلی فرق میکند. ببینید در کدام موقعیت این خواستهتان را راحتتر میتواند اجرا کند یا حداقل به آن جواب مثبت بدهد.
💛چرا: همسر من باید بداند چرا من این درخواست را کردم و چرا او باید انجام بدهد. این "چرا" استدلال عقلی نیاز ندارد، دل میخواهد. اینقدر باید دل شما پیش همسرتان عزیز شده باشد که همسر شما از اینکه خواستۀ شما را اجرا میکند، لذت ببرد. در این وادی است که آن اقتدار مردانۀ خودش را نشان میدهد.
📝 کارگاه
#نون_و_حلوا
👤 استاد
#نیلچی_زاده
#پس_از_ازدواج
💝 کانال واحد خانواده مؤسسه مصاف(قنداب)
🔗
تلگرام |
ایتا |
سروش |
اینستاگرام |
توییتر
http://eitaa.com/joinchat/3052404738C98cfab6798