بررسی خواص درمانی کدو بخش دوم ❤️ از گوشت میوه کدو به صورت ضماد برای سوختگی ها و ورم ها و جوش و کورک استفاده می شود. ❤️ کدو به لحاظ طبیعت سردو تر است. ❤️ کدو مرطوب کننده و خنک کننده بدن است. ❤️ مجاری بسته را باز می کند. ❤️ برای رفع یبوست مفید است. ❤️ برای رفع یرقان مفید است. ❤️ برای رفع تب های ناشی از غلبه گرما مفید است. ❤️ سرعت هضم غذایی آن بالاست. ❤️ برای افراد دموی و صفرایی بسیار غذای مناسبی است. ❤️ جزء گیاهان خونساز محسوب می شود. ❤️ جزء گیاهان تصفیه کننده خون به حساب می آید. ❤️ اگر کدو را با میوه به بپزند خونسازی آن بیشتر می شود. ❤️ اگر چند قطره از آب کدو را با شیر زن مخلوط و در گوش و بینی بچکانند برای سر درد گرم و برسام و هذیان گویی و جنون و بی خوابی مفید است. ❤️ ضماد ساییده کدو به پیشانی کودکان برای ورمهای گرم پیشانی و سر و سردرد گرم و رفع خشکی مغز و بی خوابی مفید است. ❤️ ضماد آن به اطراف چشم برای خواباندن ورم گرم چشم مفید است. 💝کانال واحد خانواده موسسه مصاف ( قنداب ) 🔗 تلگرام | ایتا | سروش | اینستاگرام | توییتر‍