روش‌های مغذی کردن غذای کودک مغذی کردنِ غذا یعنی موادی را به غذا اضافه کنیم که پروتئین، ویتامین و املاح آن را بیشتر کند. چون احتمال دارد این کار، باعث افزایش حجم غذای کودک شود، لازم است حتما مغذی کردن به همراه مقوی‌سازی غذا انجام گیرد. بهتر است از میوه‌ها و سبزی‌ها که غنی از ویتامین و املاح هستند، در مغذی‌سازی غذای کودک استفاده کنید. پس از ۹ ماهگی، پودر جوانه‌ی غلات و حبوبات به برخی از غذاها (به‌ویژه سوپ، فرنی و كته) اضافه شود. سوپ، از جمله غذاهای بسیار مغذی است که البته اگر رقیق تهیه شود، مقدار انرژی آن در حد کافی نخواهد بود. پس مادر از دادنِ سوپِ رقیق به کودک خودداری کند و سعی کند با روش‌های مختلف مانند اضافه کردن کره، روغن یا برنج ایرانی، آن را مقوی سازد. 👼🏻کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِ عسل) 👼🏻 @ghandeassall