🔹وقتی به شهادت مردان بزرگ تاریخ می نگریم، می بینیم اجر شهادت آنها، غوغایی در عالم به پا کرده است. در اجر شهادت امام حسین (ع)همین بس که تمام خوبیها، سعادتها، شورها و شعورها و بیداری ها، از خون او سرچشمه می گیرد.
این همان باوری است که دلدادگان مکتب مقاومت را امید می دهد و حضرت زینب (س)را به مقاومت در مکتب خود وا می دارد. تبلور «مقاومت» آنجایی است که ابن زیاد قصد دارد با یادآوری شهادت امام حسین (ع)، غم و غصه را بر پیام آوران مکتب حسینی غلبه دهد، آنان را به سازش واداشته و از ادامه مسیر باز دارد و دوران آنها را تمام شده بداند، حضرت زینب (س)می فرماید «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا» هَؤُلَاءِ قَوْمٌ کَتَبَ اللَّهُ عَلَیْهِمُ الْقَتْلَ فَبَرَزُوا إِلَى مَضَاجِعِهِم
این پیام شهیدان است که شهادت را نه یک خسارت و زیان، بلکه بالاترین سود در دنیا می داند. سودی که آثار آن سراسر دنیا را فرا خواهد گرفت. در باور شهیدان، شهادت مردان بزرگ برای مردم جامعه اسلامی نه تنها خمودآور و سست کننده نیست، بلکه یک نقش برانگیزاننده و زنده کننده برای نظام اجتماعی مسمانان دارد. شهیدان برای این شهید می شوند که کشته شدن در راه خدا، ریختن خون مظلومان در راه خدا، این اثر قهری و طبیعی را دارد که با خود دستاوردهائی را به امت اسلامی، به ملتهای مسلمان، به تاریخ اسلام تقدیم میکند.و این همان «اجر»ی است که خداوند به شهید و خون او می دهد.
🎐
#اقتدار_سلیمانی
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
💠
@ghararghehajghasem
| مکتب حاج قاسم