⛔️سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد ☣️خلاصه ای از خطرات سویا: 🔹دانه ها و محصولات سویا حاوی میزان فراوانی از اسید فیتیک هستند، که مانع جذب کلسیم، منیزیم، مس، آهن و روی می شود 🔹خیس کردن سویا تا اینکه جوانه بزند و سپس طبخ طولانی با حرارت ملایم هم در خنثی کردن اسید فیتیک بی تأثیر می باشد. 🔹به اثبات رسیده که رژیمهای غذایی حاوی اسید فیتیک رشد و نمو کودکان را دچار اختلال می کند. 🔹مهار کننده های تریپسین موجود در سویا مانع عملکرد این آنزیم در هضم و تفکیک پروتئین ها می شود و متعاقباً اختلالاتی در عملکرد لوزالمعده ایجاد می کند. 🔹آزمایشات انجام شده روی حیوانات تغذیه شده توسط مواد غذایی حاوی مهار کننده های تریپسین، حاکی از رشد نا مطلوب و بازمانده آنها می باشد؛ 🔹فیتو استروژنهای حاضر در سویا مانع عملکرد غدد داخلی می شوند، یعنی عملکردِ غدد موظف به ترشح هورمونها را دچار اختلال کرده و باعث نازایی و بروز سرطان سینه در خانمهای بالغ می شود. 🔹هیپو تیروئیدیزم و سرطان تیروئید نیز از ارمغان های فیتو استروژنهای حاضر در سویا می باشند. 🔴متاسفانه این ضرر ها ادامه دارد...