طرز تهیه قیمه و کورگ، غذای سنتی سنندج
برای ۴ نفر:
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
تره: ۷ دسته کوچک (حدود ۴ لیوان به صورت خرد شده)
سیبزمینی: ۲ عدد
سنکگ لازم ♠️
.
پیاز رو ریز خرد کنید، خوب سرخ کنید و گوشت چرخکرده رو به همراه ادویههای زیر اضافه کنید و خوب تفت بدید.
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
.
بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ترهها رو خرد کنید و اضافه کنید. نکته مهم در این غذا این هست که مقدار تر باید زیاد باشه.
تره رو اضافه کنید، ۶-۷ دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد یه چیکه آب بزنید و حرارت رو کم کنید تا حدود ۳۰ دقیقه حرارت ببینه.
تو این مدت سیبزمینی هم به صورت نازک خلال کنید و سرخ کنید.
سرو کنید و نوش جون کنید.
یک شام سبک، ساده و خوشمزه که توس سنندج با نون سنگک خیلی میچسبه.
شما میتونید این ترکیب رو با نون باگت به صورت ساندویچ، با پلو و حتی با تهچین میل کنید و حالش رو ببرید
#قیمه_کورگ
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾