8M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
طرز تهیه قیمه و کورگ، غذای سنتی سنندج برای ۴ نفر: پیاز: ۱ عدد گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم تره: ۷ دسته کوچک (حدود ۴ لیوان به صورت خرد شده) سیب‌زمینی: ۲ عدد سنکگ لازم ♠️ . پیاز رو ریز خرد کنید، خوب سرخ کنید و گوشت چر‌خ‌کرده رو به همراه ادویه‌های زیر اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه . بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، تره‌ها رو خرد کنید و اضافه کنید. نکته مهم در این غذا این هست که مقدار تر باید زیاد باشه. تره رو اضافه کنید، ۶-۷ دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد یه چیکه آب بزنید و حرارت رو کم کنید تا حدود ۳۰ دقیقه حرارت ببینه. تو این مدت سیب‌زمینی هم به صورت نازک خلال کنید و سرخ کنید. سرو کنید و نوش جون کنید. یک شام سبک، ساده و خوشمزه که توس سنندج با نون سنگک خیلی میچسبه. شما میتونید این ترکیب رو با نون باگت به صورت ساندویچ، با پلو و حتی با ته‌چین میل کنید و حالش رو ببرید ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾