👩🍳
#پنیر_پیتزا_خونگی🧀
شیر لبنیاتی خام و حرارت ندیده: ۲ لیتر
سرکه: ۶ ق غ
شیر رو در حدی گرم کنید که دستتون داغی رو حس کنه ولی نسوزه وسرکه رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا دلمه ببنده و بعدش با کفگیر یا با توری جمعش کنید و وقتی رنگ شیر کاملا برگشت یعنی اینکه دیگه نمیشه ازش پنیر گرفت و دوباره شیر رو داغ کنید و پنیرو داخلش بندازید و به مدت ۵ دقیقه داخل شیر هم بزنید و بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و اینکارو ۳ بار تکرار کنید و بعدش داخل آب سرد بندازید به مدت ۵ دقیقه و بعدش بیارین بیرون و آب اضافیش رو بگیرید و این کارو ۴ بار تکرار کنید و
بعدش بزارین داخل فریزر
نکته ۱» شیر حتما باید محلی و خام باشه
نکته ۲ » شیر نباید بجوشه، اگه بجوشه تبدیل به پنیر پیتزا نمیشه
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07