هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
🍉🍉 ژله قرمز ۲ بسته ( من از ژله انار استفاده کردم) آب سرد برای ژله قرمز‌ دو سوم پیمانه گلوگز مایع برای ژله قرمز ۲ ق غ سرخالی ژله سبز ۱ بسته ( من از طالبی استفاده کردم) آب سرد برای ژله سبز یک‌ سوم پیمانه گلوکز مایع ۱ ق غ سر خالی پودر نارگیل به مقدار لاز ۱. دو‌بسته ژله قرمز رو با دو‌سوم پیمانه آب سرد حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا کاملا شفاف بشه، بعد ۲ ق غ سرخالی گلوگز مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم و‌ از روی حرارت برمیداریم. ۲. با دور تند همزن ۷-۵ دقیقه میزنیم تا حالت فومی شکل پیدا میکنه ( بافتش تقریبا مثل خامه فرم گرفته میشه) ۳. کف و‌ دیواره ظرفتون ( برای من سایز ۲۰ در ۲۰ بود) رو کاملا با روغن چرب کنین و همه‌ی قسمت های ظرف پودر نارگیل بپاشین. ۴. ژله رنگی رو داخل ظرف میریزیم و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه. ۵. ژله سبز رو هم‌ به همین روال درست میکنیم با این تفاوت که از یک سوم لیوان آب سرد استفاده میکنیم و یک ق غ گلوکز بهش اضافه میکنیم. ۶. ژله سبز رو هم‌روی لایه قبلی میریزیم و روش پودر نارگیل میپاشیم و میذاریم تو یخچال حدودا ۶۰-۳۰ دقیقه بمونه. ۷. تو ظرف سرو پودر نارگیل میریزیم و قالب رو تو ظرف برمیگردونیم و برش میزنیم هروقت ژله فرم گرفت همزن رو خاموش کنین و دیگه نزنین چون سفت میشه و‌ قابل انتقال به ظرف نیست برای اینکه پف پفی راحت تر از قالب دربیاد بهتره از ظرف پلاستیکی استفاده کنین. اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95 آموزش انواع دسر و ژله و‌نوشیدنی 🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂