اینم ویدئو
#تهچین #آلبالو_پلو داغ داغ😍
سه پیمانه برنج
حدود نیم کیلو آلبالو
شکر، بسته به میزان شیرینی که میخواید،
من نصف میزان آلبالو شکر ریختم که خیلی شیرین نشه
.
مرغ رو برای فیله حلزونی یکساعت تو شیر خوابوندم تا نرم بشه...
آلبالو رو ده دقیقه با شکر جوشوندم،بعد آلبالو رو از شهد جدا کردم و گذاشتم فقط شهد ده دقیقه بجوشه،دوباره آلبالو رو برگردوندم و باد از دو دقیقه آماده میشه،
گوشت قلقلی رو با پیاز رنده وآب گرفته،فلفل قرمز،نوک ق چ دارچین،زردچوبه،نمک و یک ق آرد خودچی ورز دادم،
نصف فنجون ماست،سه تازرده تخم مرغ،یک ق چایخوری گلاب،ترکیب روغن مایع و کره،محلول زعفرون و رو با ۲/۳ برنج ترکیب کردم،
۱/۳ برنج با شهد،شهد زیاد نباشه چون میره ته قابلمه و تهدیگ میسوزه کم بریزید،
هم تهچین رو تو فر میتونید بذارید حدود یکساعت ۱۸۰ درجه
هم رو شعله گاز که خیلی کم باشه و با شعله پخش کن
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07