مواد لازم: ✨جوجه یک عدد ✨حریره سیر یک ق غ ✨رنده زنجبیل تازه تازه یک ق مرباخوری ✨فلفل نیمکوب یک ق چ ✨نمک و زردچوبه پاپریکا و اب زعفران به میزارن لازم ✨اب انار تازه یک لیوان ✨سس انار و رب انار به میزان لازم طرز تهیه جوجه رو تمیز پاک کنیدو بشویید از وسط به دو نیم کنید تمام مواد بجز رب و سس انار را با هم مخلوط کرده و به تمام قسمتهای مرغ اغشته کنید حدود چهار ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه بگیره 🍻بعد داخل تابه نچسب بچینید اب انار رو روی جوجه بریزید در تابه رو بزارید وقتی بخار کرد حرارت رو کم کنید تا اب بندازه و مغز پخت بشه گاهی برگردونید سمت دیگه هم رنگ بگیره و خوب بپزه سس باقی مانده از کف جوجه رو خارج کنید با سس انار و رب انار مخلوط کنید تا یکدست بشه 🔛وقتی دو سمت جوجه کمی برشته شد داخل ظرف سرو بکشید و با سس انار اماده شده و چلو زعفرانی سرو کنید توجه کنید من جوجه رو با پوست طبخ کردم و اینکه اصلا از روغن استفاده نکردم ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾