ترفندآشپزی
راز سیاه نشدن عدس پلو
دیدی یه وقتایی عدس پلو درست میکنی ...
رنگش تیره و سیاهه و به دل نمیشینه؟؟
با این ترفند آسون دیگه این اتفاق نمیفته👇👇
🌈کافیه موقع خیس کردن عدس، دو قاشق آبلیمو بهش اضافه کنی.
نیم ساعت صبر میکنی و قبل پخت آبکشی میکنی...
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾