هدایت شده از ترشی و آش و سوپ 🥦🥘
8.45M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خیار شوری فوری با عدنان اگه سرکه ی خرمای شما خیلی غلیظه باید به صورت مساوی با آب ترکیبش کنید وگرنه خیارشورتون خیلی طعم سرکه میده✅ نکته ی مهم اگه خیارهای درشتی رو مث ما انتخاب کردید چهار پنج دقیقه تو آب در حال جوش با حرارت بالا و در بسته میمونن و بعد آبکش میشن✅ اما اگه خیارهاتون قلمی هستن فقط دو دقیقه با دربسته بمونن کافیه✅ ادویه ها شامل زیره ی سبز+فلفل سیاه+فلفل فرنگی از هر کدام یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه رو یکم بیشتر بریزید برگ بو چند برگ اینها رو آسیاب میکنید و با زرد چوبه یک قاشق غذا خوری سر پرو فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری ترکیب کنید موادشکم پر خیارها برگ کرفس خورد شده و شش حبه سیر رنده شده و دو قاشق از ادویه ای که درست کردید نمک صورتی دانه درست بهترین نمک برای درست کردن خبارشوره سرکه ی خرما به میزان لازم سرکه ی خرما کاملا سرد اضافه میشه 🍒 آش پز 😍❤️آش خوشمزه بپزید👇🥘🫕🍜 https://eitaa.com/joinchat/1238434181C76cff11b9e آموزش سوپ و ترشی و غذای کودک😍👆