8.6M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
جوجه زیر ۱ کیلو کره محلی🧈 ۲۵۰ گرم روغن مایع تقریبا نیم لیتر ادویه ها: چوب دارچین ۱ عدد هل ۱ عدد میخک ۲ عدد برگ بو ۱ عدد رزماری تازه یا اویشن ۱ شاخه کوچک نمک ۱ ق.غ🧂 دانه فلفل سیاه ۱۰ عدد سس: رب انار ۳ ق.غ پودر گردو ۱ ق.غ اگر رب ترش بود ۱ ق.چ عسل 🍯 زعفران دم کرده ۱ ق.چ 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 نکات مهم : مرغ برای گرفتن بوی نامطبوع زمانیکه آب به جوش امد ۳ دقیقه بیشتر نجوشد . و بلافاصله خشک کنید و سرخ کنید . حرارت پخت جوجه در حد ریز جوش باشه (حرارت خیلی کم) تقریبا ۹۰ تا ۹۲ درجه سانتیگراد . مدت زمان پخت ۳ تا ۴ ساعت میباشد . ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾