فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌گوشت سر دست گوسفندی:نیم کیلو 📌شش یاجگر سفید:۱عدد 📌پیاز:۲عدد 📌نعنای تازه وخشک:هرکدام ۲ق م 📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،دارچین،چوب دارچین،برگ بو،زردچوبه):به میزان لازم 📌زعفرون دم کرده:به میزان لازم 📌خلال بادام و زرشک و کنجد وگردو:برای تزیین 📌ریحون ولیموو نان سنگک تازه 💚نکات طلایی: 💚برای بریون حتما از گوشت سردست گوسفندی استفاده کنید که چربی داشته باشه و بریون شما خشک نشه. 💚از دنبه هم میتونید به دلخواه خودتون استفاده کنید که چرب تر بشه. 💚گوشت حتما نیم پز باید بشه و بعداز پخت اجازه بدین کامل سرد بشه بعدچرخ کنید. 💚اگر یقلوی یا همون کفگیربریون رو ندارین داخل تابه کوچیک هم میتونید درست کنید. 💚کف یقلوی رو حتما با چربی آب گوشت چرب کنید و دارچین بپاشین و گوشت بریونی رو پهن کنیدوشش تا هفت دقیقه روی حرارت کم قرار بدین. 💚آبگوشت بریون رو ما بیشتر میذاریم ودراخر باکشک سرو میکنیم و داخلش نون ترید میکنیم ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾