سس پستو
1 دسته ریحان
3 حبه سیر
3 برش پنیر پارمزان
5 عدد گردو کامل
1/2 لیوان روغن زیتون
همه مواد سس را با هم مخلوط می کنیم. آن را آسیاب می کنیم تا قوام بسیار نازکی پیدا کند. (اگر قوام غلیظ بود، می توانید روغن زیتون اضافه کنید.)
برای جلوگیری از تیره شدن آن مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. می توانید آن را هم در یخچال و هم در فریزر نگهداری کنید. می تواند 1 هفته در یخچال و 2 تا 3 ماه در فریزر بماند.
و حالا از غذایتان لذت ببرید.🍀
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾