ترفندآشپزی
حتما به عدس آب جوش اضافه کن بعد بزار روی گاز
نزار زیاد بپزه اگه زیاد بپزه پوست میشه،یه کم نرم شد کافیه
بعد اینکه با آبلیمو خیس دادی آبش رو دور بریز بشور بعد با آب داغ بذار روی گاز
نکته مهمتر ازهمه اینکه اصلا درب قابلمه رو نزار بدون در بزار عدس بپزه تا پوست نشه
عدس محلی پوست نمیشه
#ترفند_آشپزی
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾