فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی حتما به عدس آب جوش اضافه کن بعد بزار روی گاز نزار زیاد بپزه اگه زیاد بپزه پوست میشه،یه کم نرم شد کافیه بعد اینکه با آبلیمو خیس دادی آبش رو دور بریز بشور بعد با آب داغ بذار روی گاز نکته مهمتر ازهمه اینکه اصلا درب قابلمه رو نزار بدون در بزار عدس بپزه تا پوست نشه عدس محلی پوست نمیشه ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾